Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)|...(Rozšírené vyhľadávanie)

Bratislavské visuté záhrady
Pomôžme vytvoriť nové dominanty Bratislavy
 
   


Cesta: Titulka > Partneri
 

Vladimír Kobielsky

Vladimir Kobielsky
Predstavujeme ambasádorov projektu Bratislavské visuté záhrady: VLADIMÍR KOBIELSKY

"Toto miesto by sa mohlo naozaj stať jedným z najnavštevovanejších ako významná atrakcia zelene, architektúry, vlastného jedinečného pôvabu a pokoja. Visutým záhradám veľmi fandím a projektu úprimne držím palce."
 

 
 

 

"Nie som architekt a nie som ani záhradník. To sú krásne povolania, ktoré môžu stáť prvé veľmi zásadne za veľkými ambíciami, ktoré sledujú kvalitu nášho verejného priestoru. Som ale človek, ktorý takmer denne pracuje a narába s emóciou, a po nahliadnutí zámeru visutých záhrad som pocítil potrebu podporiť takýto projekt, ktorý práve vznik emócií sám bude ponúkať.
 
Môže to byť konečne jeden v mnohých smeroch kvalitný priestor na kultúrne podujatia a spoločenské stretnutia. Môže to byť krásne miesto, kam sa môžu vybrať rodičia s deťmi, kde si budú zamilované páry dohodovať stretnutia a seniori intenzívne vnímať všetky ročné obdobia.

 

V neposlednom rade tiež, nemali by sme prehliadať, že Bratislava ako naše hlavné mesto neponúka žiaľ domácim a ani turistom až toľko atrakcií, ako by mnohí očakávali. A zrazu je tu konkrétna príležitosť - visuté záhrady. Toto miesto by sa mohlo naozaj stať jedným z najnavštevovanejších ako významná atrakcia zelene, architektúry, vlastného jedinečného pôvabu a pokoja.

 

Celé mi to pripadá ako krásna rozprávka, že by na Slovensku niečo také mohlo vzniknúť, že by sme dokázali hľadať spôsoby, ako sa niečo také dá, a nie naopak. A preto rád podporím každého, kto pomôže vysnívať takú rozprávku a pomôže spraviť ju skutočnosťou pre nás všetkých. Napokon, každá rozprávka sa končí šťastným koncom a preto verím, že toto miesto umožní mnohým o tom nielen snívať, ale aj skutočne zažívať jeden krásny sen. Tomu veľmi fandím a projektu úprimne držím palce."

 

Vladimír Kobielsky

 

 

 

Odkazy

 
Kontakt: Web editor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 3.3.2011 / 3.3.2011

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


Prihlásiť sa
| O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies