Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)|...(Rozšírené vyhľadávanie)

Bratislavské visuté záhrady
Pomôžme vytvoriť nové dominanty Bratislavy
 
   


 

Alena Heribanová

Alena Heribanova
Predstavujeme ambasádorov projektu Bratislavské visuté záhrady: ALENA HERIBANOVÁ

"Celoročne by Bratislavu mohli zdobiť visuté záhrady - zeleň, vôňa a energia pre ľudí, ktorí hľadajú oázu, relax, šport aj umenie."
 

 
 

"Ak patria visuté záhrady kráľovnej Semiramis medzi 7 antických divov sveta, prečo by nemali visuté záhrady Bratislavy patriť medzi najatraktívnejšie miesta strednej Európy? Bratislava má unikátnu polohu – strieborná stuha Dunaja lemuje malebné vŕšky zastavané vilkami s farebnými strechami, panelákmi – svedomím minulých desaťročí, ale aj veľkolepými architektonickými skvostami súčasnej tváre metropoly. Okrem panorámy mesta, ktorú tvorí iba málo skutočnej parkovej zelene, je unikátny stredoeurópsky trojuholník: Bratislava - Viedeň - Budapešť, ktorý môže v budúcnosti tvoriť atraktívne srdce Európy. Bratislava je v ňom najmladšia a najmenšia, ale žijú v nej krásni ľudia, má úžasnú atmosféru, v lete žije kultúrou na námestiach aj uliciach a celoročne by ju mohli zdobiť visuté záhrady - zeleň, vôňa a energia pre ľudí, ktorí hľadajú oázu, relax, šport aj umenie. Takže – veľké ÁNO! pre novú dominantu Bratislavy – visuté záhrady."

Alena Heribanová


 

Odkazy

 
Kontakt: Web editor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 24.2.2011 / 24.2.2011

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


Prihlásiť sa
| O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies