Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)|...(Rozšírené vyhľadávanie)

Bratislavské visuté záhrady
Pomôžme vytvoriť nové dominanty Bratislavy
 
   


Cesta: Titulka
 

Ján Supuka

Logo SPU
Prof. Ing. Ján Supuka, DrSc. - prorektor Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, prorektor pre vedecko-výskumnú činnosť univerzity

"Úsilie pre naplnenie projektu s vysokým kultúrno-estetickým a rekreačným obsahom má podľa nášho názoru racionálne jadro, funkčnú opodstatnenosť a potenciál kultúrno-spoločenského využívania budúcimi generáciami."
 

 
 

Bratislavské visuté záhrady - podpora projektu


Vedenie Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre pozorne sleduje vývoj myšlienky a projektovej prípravy ambiciózneho projektu mesta Bratislavy v kontaktnej zóne na svahoch Malých Karpát „Bratislavské visuté záhrady“.

Úsilie pre naplnenie projektu s vysokým kultúrno-estetickým a rekreačným obsahom má podľa nášho názoru racionálne jadro, funkčnú opodstatnenosť a potenciál kultúrno-spoločenského využívania budúcimi generáciami. Vytvorí sa v prímestskej zóne osobitný krajinno-architektonický kolorit ako odraz súčasných svetových trendov modernej krajinnej architektúry, uplatnenej v blízkosti aj iných miest Európy a sveta.

Toto bol aj dôvod, že SPU prostredníctvom ateliérových prác študentov z odboru Krajinná a záhradná architektúra na Fakulte záhradníctva a krajinného inžinierstva, aktívne prispela k tvorivým námetom riešenia tohto projektu s úspešným hodnotením ich prác.

Chceme vysloviť ideovému projektu „Bratislavské visuté záhrady“ plnú podporu s nádejou v jeho postupnú realizáciu až do reálne využívateľného stavu.


prof. Ing. Ján Supuka, DrSc.
prorektor

 
Kontakt: Web editor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 25.3.2010 / 25.3.2010

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


Prihlásiť sa
| O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies